Start din egen gruppe

Du kan ringe til mig på 2461 9910, hvis du kunne tænke dig at være en del af “Gå dig Glad”. Du er velkommen til at gå i gang med det. Jeg vil dog gerne bede dig overholde de 3 principper, der er grundlaget for en Gå dig Glad-tur. Ellers vil jeg bede dig finde din egen vej og dit eget navn.

Principperne er følgende:
– alle er velkomne, hvis de opfører sig ordentligt, og bidrager til den gode tur og tone
– der er fast mødested og -tid, så ingen skal føle sig usikre på, hvor det mon er næste gang. Hvis man har været syg, passet børnebørn eller på anden måde været forhindret, er det vigtigt at kunne stole på, at mødetiden og stedet er det samme.
– man skal ikke melde sig til, det er vigtigt for mange deltagere, at valget om at deltage kan tages på dagen, og at man ikke skylder en forklaring, hvis man har været væk i en periode.

Det er en god idé at finde et sted, der er kendt af de fleste. Det kan være foran Frivilligcentret, biblioteket, på torvet, ved busstationen. Når jeg skriver “foran” er det for at pointere at man mødes udenfor, og altså ikke skal ind i et mødelokale, en foyer eller lignende. Det medvirker til den afslappede og uformelle mødeform, at man giver hånd udenfor, og de allerfleste siger bare deres fornavn.

Ikke noget med telefonlister og registre, vi er IKKE en forening, og der betales ikke kontingent. I Tønder giver deltagerne dog 5,-, da der er kommet gebyr på lokale og brug af kaffemaskine, og de drikker gerne en kop sammen efter nogle af turene (formiddagsture). Det holdes også meget enkelt, og med det i baghovedet at flere slås med vægten, har turlederen besluttet at det ikke skal udvikle sig til kagebord, så enkelte har bare en klemme med.

Jeg vil meget gerne høre fra dig, hvis du overvejer at starte en gruppe. Det er ikke sikkert du får brug for hjælp, men jeg får en del henvendelser, så det er værdifuldt at vide, hvor der er grupper.
Jeg vil også gerne tilbyde dig et grafisk layout til facebook-gruppe og avisannoncer, samt give dig en håndsrækning med udbredelsen via pressemeddelelse m.m.. Ring endelig, eller skriv på gdg@kontaktmellemmennesker.dk, det kan også være jeg kender nogen, der gerne vil have en kollega, og så er der straks en at dele med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *