Motion & nærvær

“Fortiden har ingen magt over nuet.”   Eckhart Tolle

Gå dig glad alene….

Først og fremmest vandrer jeg fordi jeg kan! Det er den enkleste form for motion, og det kræver et minimum af planlægning, når jeg er alene, og der ikke er nogen at tage “hensyn til”. Men af og til vandrer jeg med Dansk VandreLaug eller med min kære nabo eller med veninder fra netværk i Svendborg.

Jeg vandrer for at udfordre mit kredsløb en smule, og samtidig få “ryddet op” i hovedet. Det er når jeg er afsted til fods, at jeg oplever at være i flow. At jeg glemmer tid og sted og er tilstede i fuld accept af det som ER! Her og nu er der ingen problemer, den største udfordring er AT VÆLGE SIN STI. Det har jeg ovenikøbet tit gjort på forhånd.

Find din egen vej!

Find din egen vej!

..eller i flok.

Der er rigtig stor forskel på at gå alene eller sammen med andre, men jeg nyder begge dele. Den største forskel er selvfølgelig at man, når man er flere, har mulighed for en rigtig god samtale. Og man bestemmer jo selv hvor meget man har lyst til at dele. Men det er som om at det, der måske tynger, bliver lettere at dele, når man er i gang. Helt bogstaveligt!

Smuk skyggefuld vej! Mallorca

Smuk skyggefuld vej! Mallorca

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *