Min baggrund

Baggrunden for at jeg har skabt “GåDigGlad.dk” er først og fremmest et ønske om at fortælle om  den glæde og ro jeg selv har fået ved at gå, gå, og gå. Et forsøg på at formidle den indre berigelse og den øgede robusthed jeg har oplevet. Fysisk og mentalt!

Jeg har gennem 30 år gået mig fra mange bekymringer og er efterhånden blevet mere og mere bevidst om drivkraften bag og effekten af disse ture.

I de sidste 7 år har jeg arrangeret en masse ture til fods, ø-ture og “walk & talk´s” i diverse grupper og netværk, instrueret i intervalgang i Diabetes-foreningen, Svendborg Afd..

Jeg har vandret på Mallorca, på Malta og mange steder i Danmark. Særligt selvfølgelig på Øhavs-stien og i Svendborgs omegn og skove.

Aften i Svanninge Bakker

Aften i Svanninge Bakker

Har deltaget i kurser gennem Dansk Vandrelaug om bl.a. nærvær i naturen, men i andre regi også om “walking meditation”, mindfulness, ikke-voldelig kommunikation, konfliktløsning og positiv psykologi.

Har en læreruddannelse rettet mod voksne og unge mennesker og er exam. pæd. i voksenpædagogik i de musisk- æstetiske fag.

Jeg er praktiker og har igennem mange år arbejdet med at få mennesker til at flytte sig, fysisk og kognitivt. Som en rød tråd, har jeg undervist og vejledt voksne mennesker, ofte gennem håndværk, håndarbejde eller i gang.

Gennem 4 års arbejde som handikap-hjælper er min taknemmelighed over at kunne gå bare vokset, og jeg tror snart jeg vil arrangere et par “gå-ture for kørestole”. Alle har ret til en god tur i naturen.

Jeg er et kreativt menneske, der pt lægger en stor del af mit kreative virke i de ture jeg arrangerer.

 

Lis Thejls, født 1967 i København, uddannet lærer og exam. pæd i voksenpædagogik, udlært glasmager fra Orrefors, har haft egen glashytte i en årrække. Teknisk designer (udlært på arkitekt-tegnestue) og en rigtig glad vandrer, dels på egen hånd og med Dansk Vandrelaug.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *