Hunde med på tur?

Et par af turlederne i det jyske har pointeret følgende:
Det har været så rart, at du på forhånd havde sagt, at hunde på turene ikke var en god idé. Så er man forberedt, når der er nogen der spørger.

Jeg har selv fået spørgsmålet en del gange. Kan jeg have min hund med? Så bliver den også luftet… den er rigtig sød og velopdragen og vil synes det er så sjovt…
De første gange sagde jeg ja, men ret hurtigt stod det klart: Det er ikke en god idé for andre end hundeejeren!
Der er (i alle grupper) nogle deltagere, der ikke bryder sig om hunde, og dem ser jeg så ikke igen. Der er ærgerligt. Det er heller ikke altid at hundene er så velopdragne, som vi ejere gerne selv vil synes, og vores glade hunde hopper gerne op for at hilse på de flinke folk! Helt tosset bliver det når der er flere hunde, for når hun må…. men 2-3 hunde med snore der vikler sig sammen, og de stop og den uro det giver, afbrydelser mht deres efterladenskaber, drikkepauser, når det er varmt m.m.m..

Det aller enkleste er: Hunde? Desværre, det går ikke, men du er velkommen til at etablere en hundetur, hvor alle kan have hund med, eller ønsker sig at gå sammen med andres hunde. Så er det sagt højt og tydeligt, og ingen bliver kede af det og skuffede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *