Fredagstur til Lehnskov Strand, Ballen og Høkildegård.

Fredag d. 5. februar 2016 går vi fra Frivillighuset, Havnegade 3, 5700 Svendborg kl. 10. Vi har madpakker, vand, regntøj og måske en lille snack i rygsækkene og sætter kurs mod Lehnskov Strand. Vi går så tæt på kysten som muligt, så vi får en del kig til vandet. Ved Lille Eng eller Bretch´s hus holder vi en lille pause, inden vi fortsætter ad Rantzausmindevej ud til Lehnsskov Strand. Her spiser vi vores medbragte madpakker (ca. 7 km). Hvis du ikke vil med videre er der her mulighed for at gå tilbage til Højensvej og tage bybussen tilbage til Svendborg.

Så fortsætter turen til Ballen, hvor vi lige skal ned og runde havnen og nyde udsigten over øhavet med Skarø og Drejø. I det fjerne anes Ærø og, hvis det er klart vejr, Als. Ca. 12 km.

Så fortsætter vi op til Høkildegård, en dejlig gårdbutik med kødvarer, kolonial m.m., hvor Lise venter os med kaffe og kage, for dem der har lyst. Dette for egen regning. Der er tid til at handle inden vi går op til Fåborg-landevejen og fanger en bus til Svendborg. Ca. 17 km.

Mit bedste bud er, at vi er i Svendborg omkring kl. 16, men jeg synes vi skal gå “uden ur” denne dag, og lade oplevelserne råde. Det er ikke nødvendigt med tilmelding, men hunde er ikke velkomne på denne tur. Medbring gerne godt humør.

Vel mødt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *